Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Diyarbakır Evden Eve Depolama

Diyarbakır Evden Eve Depolama

Taşımacılıkta birçok konuda uzman olan firmamız depolama konusunda da rakip firmalara göre daha güvenlidir. Depolama konusunu biraz genişletirsek eğer;
Öncelikle değerli bir eşyanızın bir yerde durması için bıraktığınızı ve bunun için bir ücret ödediğinizi düşünelim. Elbette ki sizler de en güvenilir olanı seçersiniz. Peki en güvenilir nasıl bulursunuz? Güvenilir gelince aklımıza ilk olarak kameralar gelmektedir, teknoloji ile beraber gelen kameralar her an kimin nerede olduğunu göstermektedir. Onunla beraber eşyalarınızın daha güvenilir bir şekilde korunmasını sağlar.
Diyarbakır Nakliyat ta da aynı şeyler geçerli . Depo alanımızda her girişte ve çıkışta her köşede kameralar bulunmaktadır. Gerek hırsızlığın gerek sizlerin eşyaların güvenliği için kameralara başvururuz. Kameraların dışında işinde ehli bekçilerimiz bulunmaktadır. Bekçi kadromuz uzman ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Nöbetleşe gerçekleşen bu çalışma prensibindeki kişiler aynı zamanda kameralarla da ilgilenmektedir. Depoya konulacak eşyalar öncelikle düzgün bir şekilde ambalajlanır veya paketlenir daha sonra özel yapım bölmeli ahşap sandıkların içine konulur. Üst üste koyma sandıklarda ağırlıklarına göre sıralanır. Bunları herhangi bir zarar geldiği taktirde anlaşmış olduğumu sigorta şirketi ile iletişime geçilir. Elbette ki bu depolama sırasındaki ambalajlama ve paketleme işlemi çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilir. Doğru teknikler kullanılarak de kullanılan eşyalar bizlerin emniyeti altındadır. Artık sloganımız haline gelen güven ise işte burada siz değerli müşterilerimizin bizleri seçmeniz için diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimizdir.
 
Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadığımız depolama hizmetini gün geçtikçe ilerletmekteyiz. En uygun fiyata en etkin ambalajlama paketleme işlemi de içerisinde bulunan depolama işlemi bir çok rakip firmanın aksine Diyarbakır Nakliyat sizler için doğru adrestir. Gün geçtikçe kendini yenileyen kimliği ile eşyalarınızı depolayacak alanı tüm teknolojik yardımları kullanarak gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir kirlendi veya koku gibi problemleri ortadan kaldırıyoruz. Şu anda kullanamayacaksınız , evde veya işyerinde fazla yer kaplayan kullanmadığınız eşyaları güvenme ve hiç yorulmadan bizlere teslim edebilirsiniz. Depolarındaki kameralarda her gün çalışanımız tarafından izlenmektedir . Son sistem kameralar ile sizlere hizmet sunmaktayız. Depomuza bırakmış olduğunuz eşyalardan herhangi birine ihtiyacınız dahilinde gelip görebilir veya geri alabilirsiniz. Her meslekte olduğu gibi nakliyat sektöründe de etik kurallar bulunmaktadır. Sizlerin özel eşyaları hiçbir zaman karıştırılmaz. Mesleğimizin gerektirdiği farklı türlerde depolama teknikleri bulunmaktadır. Çalışanlarımız da gerekli olan eğitimini aldığından dolayı gönül rahatlığıyla ihtiyaçlarınızı gidermekteyiz. Bir tek evden eve nakliyat değil sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gün geçtikçe büyüyen firmanıza destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Depolama hakkında aklımızda kalan soru işaretleri var ise Diyarbakır Nakliyat olarak sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz. Lütfen bize ulaşınız.

Diyarbakır Evden Eve Depolama

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla