Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Taşınırken Neler Yapılmalı

Taşınırken Neler Yapılmalı

 Evden Eve Nakliyat en basit tabiriyle evinizi başka bir yere götürmek olarak tanımlanabilir. Fakat taşınmak tanımı kadar kolay olmaz genelde. Kimileri için ise tam bir eziyet halini alır. Bu kişiler haklı olarak taşınmaktan nefret ederler. Aslında bir takım işleri yaparak taşınmayı işkence olmaktan çıkarabilirsiniz. Hatta belki keyif bile alabilirsiniz bu işten.

Bu yazımızda sizlere taşınmadan önce, taşınırken ve taşındıktan sonra neler yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olmaya çalışacağım. Bu yazıyı dikkatle okur ve uygularsanız taşınmanın aslında bir işkence olmadığını anlayacaksınız. Şimdi önerilerimize başlayalım.

Taşınmadan Önce Yapılması Gerekenler

Öncelikle sizlere taşınmadan öncesine dair yapmanız gerekenleri anlatacağım.

Taşınma Tarihi Belirlemek

İlk yapmanız gereken şey size en uygun taşınma tarihini belirlemek olacaktır. Tarih belirlerken dikkat etmeniz gereken birkaç şeyi şöyle özetleyebiliriz.

Öncelikle tarih belirlerken iş yerinizi, çocuğunuzun okulunu vb. faktörleri göz önünde bulundurmalısınız. Taşınmanız ne erken bir tarihte ne de geç bir tarihte olmalıdır. Diyelim ki taşınacağınız günün ertesi sabahı işe gideceksiniz. Bu sizi olumsuz etkiler ve her şeyi aceleyle yaptırmak, bir an önce yerleşmek istersiniz. Fakat siz ne kadar acele ederseniz edin eliniz ayağınız birbirine dolanır ve illa ki bazı şeyleri atlarsınız. Ayrıca çocuğunuzun okulu da sizi kara kara düşündürür. Bir örnek verecek olursak Cumartesi ve Pazar tatili olanlar için en iyi taşınma günü Cumartesi olacaktır.

Nakliyat Firması Seçmek

Taşınmadan önce yapılması gereken en önemli işlerden biri de iyi bir nakliyat firması seçmektir. Firma arama işlemine taşınmadan 1 hafta öncesinden dahi başlayabilirsiniz. Böylece zaman sıkıntınız olmadığı için firma seçme işleminiz karambole gelmez ve bir çok firmadan fiyat teklifi alabilirsiniz. Firmaları iyice araştırma imkanınız ve fiyatları iyice karşılaştırma şansınız olur.

Özel Eşyalarınızın Belirlenmesi

Taşınmadan önce yapmanız gereken bir diğer işlem ise özel ve önemli olan eşyalarınızı belirlemek ve bu eşyaları kendiniz toplamak olacaktır. Ya da firmaya bu eşyaların önemli olduğunu belirtmeniz gerekir. Böylece sizin için önemli olan bu eşyalar sıkıntısız bir şekilde taşınır.

Taşınma Sırasında Yapılması Gerekenler

Taşınma günü geldiğinde anlaşmış olduğunuz firma adresinize geldikten sonra yapmanız gereken bazı işlemler ise şunlardır. Öncelikle gelen ekip ile beraber evinizi gezin ve eşyaları gösterin. Onlara önemli olan eşyaları belirtin. Böylece o eşyaların paketleme işlemleri titizlikle yapılmış olur. Bunun dışında kalan işlemlerin hepsini firma yapacağı için sizin bişeye karışmanıza gerek kalmayacaktır.

Taşınma Sonrasında Yapılması Gerekenler

Eşyalarınız yeni adresinize taşınırken taşıma ekibi eşyaların hangi odalara alınacağını sorarlar ve siz de taşınmanın başında durarak hangi eşyanın hangi odaya yerleştirileceğini söylersiniz. Böylece büyük eşyaların ve kolilenmiş malzemelerin odalara taşınması sıkıntı yaşanmadan tamamlanmış olur. Taşıma işlemleri bittikten sonra ekip evinizden ayrılır ve artık ince işler başlar. Bundan sonra sizin yapacağınız işlemler kolilenmiş malzemelerin açılması ve yerleştirilmesi olacaktır. Taşınma tarihinde de belirttiğimiz gibi eğer ertesi gününüz de boşsa rahat rahat bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Taşınırken Neler Yapılmalı

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla