Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
EVDEN EVE NAKLİYATTA GÜVENLİĞİNİ ÖNEMİ

EVDEN EVE NAKLİYATTA GÜVENLİĞİNİ ÖNEMİ

Taşımacılıkta genel olarak bakıldığında en önemli unsur güvenlik ve güvenilirliktir. nakliyat firmasının içinde bulunduğu tecrübe ve deneyimler artı olarak firmanın çalıştığı sigorta şirketlerini İncili bilmeniz gerekmektedir. Çünkü mesleğimiz gereği eşyalarınız bizlere emanettir. Onları da en iyi şekilde korumak amacıyla sigorta şirketleri ile işbirliği içinde olmanız gerekmektedir.

Diyar Nakliyat bu konuda son seviye de taşımacılığı sürdürmektedir. Şu ana kadar yapmış olduğumuz bütün nakliyatlar da hiçbir problem yaşanmamıştır. Çünkü bizler işlerimizi doğru tekniklerle yaptığımız için işi sigortalara kadar götürmemek deyiz. Ama bu sigorta şirketleri ile çalışmadığımız anlamına gelmiyor. Nakliyat süresince eşyalarınız anlaşmış olduğumuz sigorta şirketi vasıtasıyla sigortalanıyor. Aslında bir tek eşyalarınızın zarar görmemesi konu değil çok haberler de gördüğümüz gibi  çalınma olayları da olmaktadır işte bunu önlemek amacıyla seçeceğiniz nakliyat firmasının sigortalı ve güvenilir olmasına dikkat ediniz. Deneyimi tecrübelerimize artı olarak hangi sigorta firması ile çalıştığımız öğrenmek için iletişim bilgilerinden Diyar Nakliyat'a ulaşabilirsiniz.
 

EVDEN EVE NAKLİYATTA GÜVENLİĞİNİ ÖNEMİ

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla