Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
EVDEN EVE NAKLİYAT TV PAKETLEME

EVDEN EVE NAKLİYAT TV PAKETLEME

Teknoloji gün geçtikçe kendini yenileyen bir alan olduğu için eşyalarımız artık yapı bakımından hem inceliyor hem de küçülüyor. Evdeki televizyonlarımız da aynı şekilde gün geçtikçe incelip oval bir şekil almaktadır. Bu yüzden televizyonları paketlemek de zorlaşıyor. Ama tecrübeli çalışanlarımız ile bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. 

Öncelik ile televizyonlarınızı patlayan naylon ile sağlam bir şekilde sarıyoruz ben sonra streç ile üzerini tekrardan sarıyoruz. Elbette ki bu kadar ile kalmıyoruz. Boyutu uygun bir paket içerisinde muhafaza ediyoruz. Çünkü televizyonlar çok narin bir yapıya sahiptir herhangi bir hasar da tamamen bozulabilir bunun için elimizden gelen en iyi şekilde televizyonlarınızı koruyoruz.
Paketleme den sonra asıl önemli iş olan araç içine yerleştirmektir. Ne kadar sağlam paketlesek te doğru şekilde araç içine yerleştirmez isek herhangi bir ağır eşyanın üstüne düşmesi veya yüksekten düşmesi ihtimalin de yine de televizyonlarınız kırılabilir. Araç içine liste şeklinde eşyalarınızı yerleştirmekteyiz bu sayede daha korunaklı bir taşıma gerçekleştiririz. Bunun ile beraber yeni taşıyacağınız eve veya eski evinizden televizyonunuzu taşırken dikkat etmemiz kurallar vardır. Çalışanlarımız her konuda bütün korumaları sağlamaktadır. Artık hiç bir elektronik eşyanıza zarar verilmeden taşınma gerçekleştireceksiniz .Diyarbakır Nakliyat bu konuda sizlere tam desteği sunmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz olduğu takdirde 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.
 

EVDEN EVE NAKLİYAT TV PAKETLEME

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla