Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Evden Eve Nakliyat Gittikçe Karmaşık Bir Hal alıyor

Evden Eve Nakliyat Gittikçe Karmaşık Bir Hal alıyor

Diyarbakır Şehir İçi Şehirler Arası Nakliyat ta Yıllardır gözlemlediğimiz ve içinde yer aldığımız bu sektör ile alakalı kaygılarımız oldukça fazla. Evden eve nakliyat sektörü firmaların yaptıkları yüzünden giderek berbat bir hal almış durumda. Burada bahsettiğimiz firmalar 3’te 2’lik diye tabir ettiğimiz aslında firma olmakla alakası olmayan fakat kendini firma gibi gösteren “firma”lardır. Taşınacak olan insanlar iyi bir araştırma yapmadıkları taktirde hangi firmanın iyi hangisinin kötü olduğunu anlayamıyor. Çünkü hepsi aynı hizmeti verdiğini iddaa ediyor. Gel gelelim insanların çoğu bil(e)medikleri için bu sözde firmalar ile anlaşıyor. E haliyle taşınmadan memnun kalmalarını beklemek zor.

Bir kere sütten ağzı yanan taşınanlar ikici taşınmalarında bütün firmalara ön yargılı davranıyor ve kurunun yanında yaşı da yakıyor. Bir an önce bu sözde firmalar için önlem alınmazsa korkarız ki işini layıkıyla yapan firmalar da silinip gidecekler. Hizmet alanların yapmaları gereken ise bir firma ile anlaşmadan önce iyice araştırmaları. İyi günler dileriz.

Evden Eve Nakliyat Gittikçe Karmaşık Bir Hal alıyor

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla