Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır?

Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır?

  Evden Eve Nakliyat Bir ev eşyasının diğer bir eve modüler makinalarla ve iş gücü ile taşınmasına denir.
Evden Eve Nakliyat için belli aşamalar vardır. Bu Aşamalar;Paketleme Ambalaj Ve Depolamadır.

Evden eve Paketleme:Ev Eşyalarınızın nakliyat firması tarafından kolilere yerleştirilmesi ve paketlenmesine denir buna özel kıyafetleriniz giysileriniz ve mutfak eşyaları dahildir.

Evden Eve Ambalaj:Evden eve nakliyat yapılırken beyaz eşyaların sarılması koltuk takımının sarılması yatak odasının sökülüp sarılması gibi çizilebilir veya kıralabilecek eşyaların sarılmasına denir.

Taşıma esnasında kullanılacak olan koruma malzemeleri ile evinizde ki eşyalar ambalajlanıp paketlendikten sonra modüler asansörlerimiz ile kamyona taşınama işlemi gerçekleştirilir aynı şekilde diğer eve taşıma işlemi gerçekleştirildikten sonra gerekli eşyaların yerlerine yerleştirilip montaj işleminin ardından evinizin eşlarını kontrol edip teslim almanız kalıyor. Diyarbakır Evden Eve Nakliyat 0 532 561 45 96 Taşıma firması bu işlemleri istediğniz üzerine büyük bir titizlik gösterek gerçekleştirmektedir.

Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır?

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla