Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
GÜNEYDOĞU EVDEN EVE NAKLİYAT VE TAŞIMACILIK

GÜNEYDOĞU EVDEN EVE NAKLİYAT VE TAŞIMACILIK

Diyarbakır Nakliyat ; gün geçtikçe komsu illerinden başlayarak bütün Türkiye’ye yayılan bir firmadır . Şırnak, Hakkari, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Bitlis, Elazığ, Bingöl, Muş, Tunceli, Malatya gibi bir çok ile kolay ve pratik günü birlik nakliyat hizmetlerimiz bulunmaktadır.


Diyarbakır’a getirdiğimiz bir çok yenilikleri diğer şehirlere de taşımaktayız. Asıl amacımız tüm Türkiye ye doğru nakliyat hizmetini gerçekleştirmek ve öğretmektir. En cazip ve sabit fiyatlar  ile siz değerli müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Tecrübeli ve deneyimli elemanlarımız ile eşyalarınız doğru tekniklerde ambalajını paketlenir. Yine doğru tekniklerde donanımlı araçlarımızda yerleştirilir. Taşımak istediğiniz yeni konumunuza işinde ehli uzun yol şoförlerimiz ile götürülür. Eşyalarınızı tekrardan yeni mekana taşıma işini de güven ile gerçekleşir. İşimizi doğru yaptığın sürece eşyalarınıza hiç bir zarar gelmeyecektir. Siz değerli müşterilerimiz ile sürekli saygılı ilişkiler içerisinde olmayı bir amaç haline getirdik. Güneydoğu’da da evden  eve nakliyat bizim işimiz. Diyarbakır Nakliyat’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Nakliyat hakkında  bir sorunuz olduğu taktirde iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.
 
 
 

GÜNEYDOĞU EVDEN EVE NAKLİYAT VE TAŞIMACILIK

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla